Fra Personlig Servicetekniker til Volvo Personlig Service
Publisert 18.01.2018Som en videreutvikling av Personlig Servicetekniker (PST) konseptet har JM Auto nå tatt steget videre til Volvo Personlig Service (VPS).
Du har fremdeles din egen Personlige Servicetekniker du skal henvende deg til, og som order alt for deg, men forskjellen fra PST til VPS er at to og to teknikere nå jobber i team på samme verkstedplass.

Slik forklarer Volvo VPS: "Volvo har kommet opp med en ny tilnærming til service på bilen din. En tilnærming som er raskere og mer effektiv. Nå arbeider våre dyktige teknikere i team - som i en racerbil pit stop - noe som betyr at de fleste tjenester vil bli ferdigstilt i løpet av timen. Så da kan du like godt bare vente og slappe av mens vi jobber"

Vårt mål er at VPS teamene skal utføre 80% av alle jobber på under en time. Det betyr at du som kunde har muligheten til å sitte og vente mens jobben utføres. Da slipper du å ordne transport frem og tilbake til oss.

Mens du venter på bilen har du tilgang gratis WiFi, forfriskninger, dagens aviser og magasiner. Om du ønsker det kan du også låne en Ipad Mini. Dvs. alt du trenger for en liten pause. Og før du vet ordet av det, vil bilen være ferdig og klar til å komme ut på veien igjen.

Ønsket vårt er å hele tiden gjøre ditt bil eierskap så problemfritt som mulig.