Historie

J.M AUTO AS ble etablert i slutten av august 1989. Vi har vært Volvo og Renault forhandler siden starten. Vi er fra 1.april 2019 eid 100% av Autostrada. Les mer om Autostrada her


Sommeren 2014 flyttet vi inn i vårt nye bilanlegg her på Stoa ved den nye Brann og Politi stasjonen. Et komplett bilanlegg på 4000 m2 med gjennomtenkt bilglede. Her er store flotte utstillings områder for våre varemerker Volvo og Renault. Vi har også plass til 50 brukte biler inne i 2. etasje, samt stort verksted, delelager og dekkhotell.


Fra 1. januar 2016 innførte vi konseptet med Personlig Servicetekniker. Det betyr at du som kunde på verkstedet får din egen personlige tekniker neste gang du kommer til oss. Det betyr direkte kontakt mellom deg og teknikeren som skal ta seg av bilen din fra du leverer den inn til du henter den.


Fra 1. januar 2018 tok vi konseptet Personlig Service Tekniker til et nytt nivå da vi innførte VPS. VPS står for Volvo Personal Service og betyr at to og to teknikere jobber sammen på bilen din. Dette gjør vi for at ditt verksted besøk hos oss skal være så enkelt, raskt og effektivt som mulig. Du kan nå i større grad enn tidligere vente på at bilen din skal bli ferdig. Da kan du bruke tiden din til å jobbe, lese aviser, slappe av eller se på våre brukte biler eller våre nyeste modeller i kanskje Norges fineste bilanlegg.

VELKOMMEN! 


For mer informasjon klikk deg inn på siden Personlig Servicetekniker på våre hjemmeside.