Verkstedet

Verkstedet

J.M Auto AS kan ønske deg velkommen til et topp moderne og trivelig verksted med 18 dyktige teknikere og 1 lærling. Dagens biler er proppfulle av høyteknologi og elektronikk. Fastnøkkelen byttes ut med avanserte datamaskiner for å stille den rette diagnosen og er et verktøy for å rette eventuelle feil.


Våre teknikere er stadig på kurs og etterutdanning for å være oppdaterte og kunne hjelpe våre kunder på best mulig måte. Selv om bilene stadig blir mer avanserte går den personlige service aldri av moten. 


Våre hovedmål på J.M Auto AS er å ha de mest fornøyde kundene som blir ivaretatt av våre spesialist-team på Volvo og Renault. 1. januar 2016 innførte J.M Auto PST konseptet. PST som står for Personlig Service Tekniker betyr at du som bileier får din egen service tekniker som tar vare på deg og din bil. Han eller hun vil være den du kommuniserer med ved bestilling av service og ved spørsmål rundt ditt bil eierskap. 


Oversikt over våre Personlige serviceteknikere finner ved å  "trykke her"


Fra 1.1.18 har vi tatt dette et skritt videre. Nå jobber våre teknikere i par, to og to. Det betyr at ventetiden blir vesentlig redusert for deg som kunde. Du kan nå i større grad vente på at bilen din blir ferdig her hos oss, uten å måtte ordne transport. Målsettingen vår er hele tiden å gjøre ditt bil eierskap så problemfritt som mulig.