Et inspirert valg

Med progressivt design og intuitiv teknologi er Volvo S60 Momentum bygget for å inspirere og begeistre. Ett av høydepunktene utvendig er Volvos unike, T-formede Full LED-hovedlys. Innvendig finner du et elegant og brukervennlig senterdisplay med berøringsskjerm omgitt av moderne skandinavisk håndverk.

Designet for å kjøres

Nye Volvo S60 er sportssedanen som skriver et nytt kapittel i bilhistorien. Uanstrengt ytelse møter intuitiv teknologi, mens et sofistikert chassis balanserer komfort og kontroll. Et utvalg av kjøremoduser plasserer deg i sentrum for en dynamisk opplevelse. Interiøret er skreddersydd for dine behov – et sted hvor tilkoblet, brukervennlig teknologi er kombinert med et velvære som bare menneskesentrert innovasjon og elegant skandinavisk design kan tilby.

Bygget for annerledes ytelse

S60 T8 Polestar Engineered er en unik høyytelsessedan. Oppdag en intelligent tilnærming til engasjerende kjøreopplevelser, med øyeblikkelig respons fra plug-in hybrid-drivlinjen og et chassis med oppgradert hjuloppheng og bremsesystem. De er utviklet av Polestar ved hjelp av komponenter fra Öhlins og Brembo – to av verdens beste produsenter av ytelsesoptimerte bildeler.

Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.