Å designe et ønske

Vi presenterer den elegante Volvo S90. Med utsøkte, naturlige materialer kombinert med sofistikert, intuitiv teknologi - dette er neste generasjon Volvo.

 

Pilot Assist

Pilot Assist opprettholder automatisk en fast hastighet eller fast avstand til bilen foran, og ved milde vibrasjoner hjelper den deg å holde deg riktig justert innenfor dine veimerkinger.

 

360˚ kamera

Alternativet med 360˚ kamera gjør parkering og manøvrering i lav hastighet på trange steder til en enkel operasjon, ved å gi deg et fugleperspektiv av bilens omgivelser på midtdisplayet.

 

Park Assist

Park Assist er som å ha din egen personlige parkeringshjelp til å parkere bilen for deg perfekt. Den kalkulerer ut om en plass er stor nok, deretter overtar den styringen og guider deg inn.

 

Varsling av store dyr

Den nye Volvo S90 gjenkjenner fotgjengere, syklister og - som verdens første - store dyr på veien, som elg. Bilen vil advare deg, og om nødvendig bremse hvis du ikke griper inn.

 

Aktiv fjernlys

Du trenger ikke lenger å tenke på når du skal bytte mellom nær- og fjernlys, Aktiv fjernlys reagerer automatisk på møtende biler.

 

City Safety-teknologi

Med Volvo City Safety-teknologi kan bilen regne ut om det er en kollisjonsrisiko hvis du nærmer seg saktegående eller stillestående kjøretøy bakfra.

 

Sedanen redefinert

Oppdag fredfulle omgivelser, intuitiv teknologi og komplett ytelse. En opplevelse hvor intelligent og vakker design fungerer i harmoni med industriledende innovasjon.

 

T8 Twin Engine

Volvo S90 tilbyr, med sin T8 Twin Engine, maksimal ytelse uten kompromiss. Du kan kjøre den som en vanlig bil med ekstra ytelse, eller du kan kjøre i stillhet i elektrisk modus med nullutslipp.

Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.