Designet for bylivet
Volvo V40 er en kompakt kombikupé som er perfekt egnet for livet i byen. Designet for å reflektere din individualitet og med intuitiv teknologi for å gjøre livet ditt enklere.

 

Reiser innen kreativitet
Stockholm er mer en kun en by for Patrik, Anna, Sabina, Pontus og Saga. Stockholm er hvor deres individualitet blomstrer. Fem mennesker, alle sammen lever for kreativitet og med hver sin unike historie.

 

LED frontlys
Nye V40 sine unike T-formede lys gir bilen en bredere og atletisk holdning. De forsterker bilens bredde og bringer V40 inn i den nyeste generasjonen av biler fra Volvo.

Oppdatert grill
Nytt design med en mer vekt på det vertikale gir V40 en dynamisk og ungdommelig snert, samtidig som bilen beholder sin egenart.

Omfattende felgdesign
En rekke nye hjul med et moderne utseende komplimenter den ny generasjonen av biler fra Volvo.

 

Nye farger
Velg mellom fem nye fargavalg som passer V40 sin sporty design. Denim Blue, som er en moderne vri på den klassiske Volvo-fargen, er kanskje med distinktiv.

 

PREMIUM KUPE
City Weave polstring forsterker det urbane og skandinaviske utseendet på V40. Det rammeløse bakspeilet og valgfri panoramatak i glass skape en rom, som ikke avstenger deg fra utsiden - selv når du er inne.

Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.