KRAFTFULL TILSTEDEVÆRELSE – en SUV med skandinavisk karakter
Nye Volvo XC60 er designet for å gi deg inspirasjon og trygghet bak rattet. Dette er en bil som gir deg full kontroll, med intuitiv teknologi som hjelper deg hele veien. Våre SUV-er er annerledes – vakre, morsomme å kjøre og med nyttige, smarte detaljer. I XC60 har vi kombinert moderne design med skandinavisk eksklusivitet for å gi deg en engasjerende kjøreopplevelse, mens Sensus-teknologien gjør hverdagen enklere og holder deg på nett med omverdenen. De nyeste Drive-E-drivlinjene balanserer respons og ytelse med klassens høyeste effektivitet. Hver eneste bil, teknologi og design er resultatet av Volvos visjon om å sette mennesker i sentrum for alt vi gjør. lntelliSafeteknologien vår støtter kjøringen din og hjelper deg å unngå ulykker. Vår tradisjon for innovativ sikkerhetsteknologi videreføres i nye Volvo XC60.

DITT FRISTED
Da vi designet interiøret, brukte vi de samme prinsippene som når man innreder en stue. Kvalitetsmaterialer , presist håndverksarbeid, intelligent plassutnyttelse og stor vekt på
detaljer skaper til sammen et lunt, innbydende miljø for både fører og passasjerer. Alle som reiser i XC60 kan nyte komfort, god plass, lys og design på samme høye nivå.

Interiørdesignen er like viktig som hvordan bilen er bygd. Lyset strømmer gjennom panoramataket og gjør kupeen lys og luftig, mens senterdisplayet med 9-tommers berøringsskjerm reduserer antall knapper og brytere og understreker den rolige atmosfæren. I førersetet er du omgitt av dashbordet og midtkonsollen, og har full kontroll.

Vi har lagt like stor vekt på materialene, som på designen. Et bånd av lekkert utformet massivt tre og metall bølger over overflatene
og lar materialene tale for seg. Lydanlegget fra Bowers & Wilkins gir alle i bilen en enestående lytteopplevelse. Volvos intuitive Sensus-teknologi holder deg på nett med den digitale omverdenen via senterdisplayet med 9-tommers berøringsskjerm, som for utvalgte funksjoner og apper viser det samme grensesnittet som smarttelefonen. Det sofistikerte navigasjonssystemet benytter instrumentpanelet, senterdisplayet med berøringsskjerm samt frontruteprojeksjon og sørger for at du kommer frem raskere, enklere og tryggere. Volvo CleanZone-teknologien filtrerer bort støv, pollen, partikler og lukt, slik at luften inne i bilen ofte er renere enn uteluften.

Meld interesse:


Klikk her for mer informasjon

* Alle priser er veil. utsalgspris. Lokal frakt og leveringskostnader tilkommer.